Sayfalar

Vintage esintisi


Eğer siz de bir vintage tutkunu iseniz, bu tutkunuzu düğününüze de yansıtmaya ne dersiniz? Ufacık dokunuşlarla düğününüzde vintage havası estirebilirsiniz. İşte önerilerimiz...



 
 
Vintage bir düğün organize etmek istiyorsanız, kabarık gelinliklerden kaçınmalısınız. Daha elbise tadında, dantelin hakim olduğu ve eskitme taşlarla harmanlanmış bir tasarım size tam olarak istediğiniz havayı verecektir.
 
 
 
Tüm geceyi uzun elbise tadında bir gelinlik ile geçirmek yerine, takı merasiminin ardından dans ve eğlence zamanı geldiğinde yine eskitme taşların hakim olduğu mini bir elbise tercih edebilirsiniz.
 
 
Vintage düğün organize ettiğinize göre her detayda fark yaratmalısınız! Örneğin; nikah şekeri olarak en sevdiğiniz klasiklerin yer aldığı bir plak dağıtmak davetlilerinizi çok şaşırtacak ve mutlu edecektir.
 
 
Eğer bir mekanda vintage havası estirmek istiyorsanız, kuşkusuz ki akla ilk eski valizler gelir. Siz de düğün mekanınızın girişine bir kaç eski valiz yerleştirerek içlerini çiçekle süsleyebilir ya da nikah şekerlerinizi içlerine yerleştirebilirsiniz.
 
 

Masa numaralarını dağıtırken kartların ucuna eski kapı anahtarlarından eklemek de hoş bir fikir.
 

El buketinizde pastel renklere kullanmaya özen gösterin.
 

 
Vintage stilini benimsemiş bir gelin adayın tek taşı da işte böyle olmalı!
 

 
Düğün davetiyenizde eski görünümlü saman kağıtlarından kullanabilirsiniz. Yazı fontu olarak daktilo fontlarından seçerseniz, konsept ile tam uyumu yakalamış olursunuz. Üzerine bir de dantelin romantizmini eklerseniz, tadından yenmez.
 
Sevgiyle kalın
PG
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder